divendres, 4 d’abril del 2008

CS '08 i sortida a Barcelona

Continuem explicant el crèdit de síntesi i, després, la sortida a Barcelona que vam fer ahir (3/4/2008).

El segon dia del crèdit de síntesi, vam visitar la zona volcànica de la Garrotxa. Vam donar la volta al Croscat i vam pujar al volcà de Santa Margarida, fins arribar dins del cràter, on vam veure una petita ermita. Després d'estar allà 5 minuts i aguantar tot el sol que feia, vam enfilar el camí de tornada fins a la carretera on ens vam aturar a dinar.
Vam marxar una hora abans del previst per anar caminant fins a la Fageda d'en Jordà.
En arribar al llindar del bosc, ens vam trobar un monument amb un poema de Joan Maragall, que vam llegir i comentar col·lectivament.
Abans de començar a caminar per la Fageda, els monitors ens van dir que havíem d'estar callats i percebre el silenci i la tranquil·litat del bosc. En acabar, vam tornar a l'alberg i després de sopar vam anar a una discoteca que havien preparat els monitors en una sala de l'alberg. Ens ho vam passar molt bé.
A l'endemà vam repetir les activitats del primer dia, però canviant els grups. Vam fer les maletes i després de dinar vam tornar cap a casa.

SORTIDA A BARCELONA!

Ahir vam fer una sortida a Barcelona, per anar a visitar una exposició anomenada BODIES...THE EXHIBITION, que està formada per molts cossos reals i conservats mitjançant una tècnica que utilitza polímers. Va ser molt interessant, perquè vam veure tots els sistemes que havíem estudiat a classe anteriorment i que mai havíem vist d'aquesta manera.